Servicii IMEIEste adevarat ca nu toate telefoanele pot fi decodate utilizand cod obtinut pe baza IMEI-ului. In functie de marca telefonului, decodarea este posibila sau nu. Sunt si marci sau modele de telefoane care se decodeaza pe IMEI dar la care are importanta reteaua in care sunt blocate (se fac sau nu, in functie de retea iar pretul decodarii este la fel, in functie de retea: Nokia si iPhone).

Cele mai decodate branduri pe IMEI sunt: Apple-iPhone, Samsung, Huawei, HTC, ZTE, LG, Nokia-Lumia, Sony Xperia , Alcatel , Metro-PCS

Pentru a gasi modelul de telefon cautat, selectati brandul folosind meniul vertical afisat in dreapta paginii: "Ce poti decoda pe IMEI".

Care sunt preturile valabile? Dati un click pe fiecare brand in parte (sau sus in meniu pe optiunea PRETURI) si se deschide lista de preturi pentru fiecare, detaliata + timpii de rezolvare.

Pot fi negociate preturile? Raspunsul este DA, conditia este sa ai deja o colaborare constanta cu noi sau sa ai mai multe telefoane de decodat la un anumit moment. Pentru o singura decodare si/sau client nou, sansele de a negocia preturile sunt minime.

Daca aveti o marca sau un model care nu se regaseste in aceasta lista de mai sus, va rog sa folositi formularul de contact pentru a pune intrebarea. Cu siguranta se pot decoda pe baza IMEI-ului si modele care nu sunt trecute inca in aceasta pagina (incercati lista verticala de pe partea dreapta pentru a alege brandul cautat).